web analytics

Oblikovanje magistrskih nalog

Urejanje magistrske naloge

Če se bliža vaš rok oddaje magistrske naloge in niste prepričani, ali je vaša naloga ustrezno urejena in oblikovana, smo tu, da vam pomagamo. Ponujamo vam storitev urejanja magistrskih nalog, ki vključuje preverjanje skladnosti z navodili fakultete ali univerze.

V našo storitev urejanja magistrskih nalog je vključeno tudi preverjanje pravilnosti citiranja in sklicevanja ter preverjanje skladnosti s slogovnimi smernicami, kot je APA, MLA ali Chicago. Naši urejevalci bodo poskrbeli tudi za oblikovanje naslovnice, kazala in drugih elementov, da bo vaša naloga videti profesionalno in privlačno.

S storitvijo urejanja magistrskih nalog boste lahko zagotovili, da bo vaša naloga pripravljena na najvišji ravni kakovosti in bo lahko odraz vašega trdega dela in prizadevanj. Za več informacij o naši storitvi urejanja diplomskih nalog se obrnite na nas preko spletnega obrazca ali elektronske pošte, in veseli vas bomo.

Citiranje in navajanje znotraj besedila naloge ter seznam virov in literature mora ustrezati pravilnikom fakultet.  Preverimo, če se citiranje in navajanje znotraj besedila ujema s seznamom literature in virov, katerega uredimo po abecedi.

Imamo vse pravilnike višjih, visokih šol in fakultet.

Zakaj bi izbrali nas za oblikovanje naloge? Oblikovali smo več kot 4000 strokovnih nalog.

Tehnično urejanje naloge lahko opravimo tudi v roku 24 ur. Na voljo smo vam 24/7/365.

Končno  urejeno magistrsko nalogo vam pošljemo v treh formatih, in sicer: .docx (Word), .pdf (uporabite za tiskanje) in pdf/A (arhivski format; zahteva večine fakultet).

Cena oblikovanja magistrske naloge

Cena urejanja naloge je odvisna od št. strani, virov in literatire, slik, grafov, preglednic … zato je splošen cenik težko postaviti. Pošljite nam nalogo v vpogled in ocenimo natančen strošek oblikovanja naloge in časovni okvir.


E-mail: info@lektoriranje.in
Tel.: 041 212 043


^
Call Now Button